POISTEPÄEV

19. novembril pärast hommikutervitust kuulutasime selle pealtnäha tavalise neljapäeva Rohelises rühmas poistepäevaks. Uurisime, millised värvid on meie poiste lemmikud ja mida neile kõige rohkem teha meeldib. Jutud räägitud, nüüd oli aeg tõsisemateks töödeks ja tegemisteks. Nimelt otsustasime teineteisele rahvusvahelise meestepäeva raames väljakutse esitada ja panime end proovile naelalöömises. 


Eesõiguse end proovile panna andsime kõigepealt poistele. Oli ju ikkagi nende päev! Ja meie, tüdrukud, ei pidanud pettuma! Poisid said suurepäraselt hakkama! Usume, et eks ikka seetõttu, et neil ole ka kodustes toimetustes head eeskujud omast käest võtta.




Meie, tüdrukud, vaatasime ja jälgisime tähelepanelikult ning tegime siis järgi! Ja ega ka meie poistele alla jäänud, nii mõnigi meist oli ka varem haamriga naela toksinud. Vajasime vaid väheke julgustust ja õpetaja abistavat kätt. 






Ja ega see naelalöömine niisama tühja tegemine meil olnud, vaid sellega panime alguse meie rühma mõõdupuu meisterdamiseks. 


Tundsime uhkust iseenda ja oma rühma poiste üle!